14 December Amazon Quiz – Win Rs. 10000 as Amazon Pay Balance

54

14 December Amazon Quiz is back again where users can win Rs. 10000 as Amazon Pay Balance which will be credited on monthly basis.

Amazon as usual regularly conducts where users can try their luck. Amazon previously has had many different quiz like Amazon Train Of Cards Contest and Amazon OnePlus 5T Star Wars Limited Edition quiz where users could win a OnePlus 5T also. Hopefully, Amazon users can once again try their luck by participating in the 14 December Amazon Year End Quiz.


Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?, Which movie became India’s selection to the Oscars?, Which of these is NOT a film released in 2017?, What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?, In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?, 4 December Amazon contest, Amazon Year End quiz answers 

How to Play and Win the 14 December Amazon Quiz :

  • Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page.
  • Look out for the Amazon Year End Quiz banner.
14 december amazon quiz
Amazon Year End Quiz
  • There will be a total of 8 questions
  • Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Answers of 14 December Amazon Quiz Today 

1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?
Answer – Kazuo Ishiguro

 2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer –  Newton

3. Which of these is NOT a film released in 2017?
Answer –  Inside Out

 4. What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer – The International Year of Sustainable Tourism for Development

  5.  In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer – Rooster

6. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Answer –  Miss World

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?
Answer – Nokia 1100

8. Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?
Answer –  Kochi Tuskers Kerala



After Answering all the questions of 14 dec Amazon contest correctly, you will get the following page which confirms your entry and eligibility in the lucky draw. To Increase your chances of winning in the 14 Dec Amazon Quiz, tweet with #AmazonYearEndQuiz hashtag.

14 December Amazon Year End Quiz

Prize Details of 4 December Amazon Quiz

There are a total of 1 (one) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st January 2018.

Winner Announcement of Amazon 4 December quiz

After the confirmation of winner,  we will contact the winners individually. We will also post the winners names on winner’s list page by 31st January, 2018.

Sachin Naik

Leave a Reply